Dosarele X (cartile serialului X-Files, set complet, 8 vol.), de Chris Carter

Dosarele X (cartile serialului X-Files, set complet, 8 vol.)

de Chris Carter

Dosarele X (cartile serialului X-Files, set complet, 8 vol.)

Titlu:

Dosarele X (cartile serialului X-Files, set complet, 8 vol.)

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: Chris Carter

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 350, 280, 240, 200, 230, 310, 240, 130

Anul apariţiei: 1996-1998

149,00 RON
Vezi carte

Setul complet al cărților filmului serial The X-Files, în 8 volume, scrise de Chris Carter (scenaristul serialului), Kevin J. Anderson, Brian Lowry și Charles Grant, și apărute la editura RAO între 1996-1998.

Dosarele X a fost unul din cele mai de succes seriale SF ale anilor '90 și a îmbinat elemente de science-fiction, fantasy, horror și mystery. În serial, agenții FBI Fox Mulder (David Duchovny) și Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga așa-numitele Dosare X: cazuri nerezolvate care implică prezența unor fenomene paranormale. Mulder crede în existența extratereștrilor și în paranormal, în timp ce Scully este sceptică, ea fiind trimisă inițial de către superiori pentru a încerca să distrugă reputația lui Mulder și metodele sale neconvenționale de lucru.

Pe măsură ce serialul a evoluat, ambii agenți au fost prinși într-un conflict mult mai mare, o adevărată "mitologie", după cum a fost numită de către creatorii show-ului. Relația dintre personaje a rămas destul de ambiguă, deși fanii au considerat că este mai mult una romantică decât platonică. Episoadele serialului au variat de la horror la comedie, Mulder și Scully investigând cazuri diverse și bizare, dar care nu au avut implicații asupra poveștii de ansamblu.

Popularitatea serialului a atins apogeul la finele anilor 1990, ducând la apariția unor filme pentru marele ecran în 1998 și în 2008. A fost inclus de revista Time în lista "Celor mai bune 100 de seriale din istoria televiziunii".

Setul complet conține volumele:

  1. Adevărul este dincolo de noi (de Brian Lowry)
  2. Punctul Zero (de Kevin J. Anderson)
  3. Ruinele (de Kevin J. Anderson)
  4. Vârtejul (de Charles Grant)
  5. Duhurile (de Charles Grant)
  6. Nu vă încredeți (de Brian Lowry)
  7. Anticorpii (de Kevin J. Anderson)
  8. Înfruntă viitorul (de Chris Carter)
Recenzii

Cartea “Dosarele X (cartile serialului X-Files, set complet, 8 vol.)” de Chris Carter a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 350, 280, 240, 200, 230, 310, 240, 130 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană