A saptea pecete, de Jose Rodrigues Dos Santos

A saptea pecete

de Jose Rodrigues Dos Santos

A saptea pecete

Titlu:

A saptea pecete

Domeniu: Beletristica

Editura: Paralela 45

Autor: Jose Rodrigues Dos Santos

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 416

Anul apariţiei: 2010

64,00 RON
49,00 RON
Vezi carte

Tomas Noronha, istoric si criptanalist, este contactat de un agent al Interpolului in legatura cu disparitia unui vechi coleg de-al sau din liceu, Felipe Madureira. Dupa toate aparentele, fostul coleg al lui Noronha este implicat in asasinarea a doi oameni de stiinta. Tomas porneste astfel pe urmele lui Felipe intr-un periplu periculos si palpitant, ce-l va purta de la Viena, trecand prin Siberia, pana in Australia, in incercarea de a-si gasi vechiul amic, dar si de a descifra mesajul lasat langa cadavrele savantilor si care nu contine nimic altceva decat numarul Fiarei mantionat in Apocalipsa dupa Ioan. Sa fie vorba de o aluzie la sfarsitul lumii? Si daca da, ce legatura ar putea avea acesta cu cercetarile celor doi savanti ucisi?

Ca si in precedentele sale carti de fictiune – dintre care amintim bestsellerurile internationale Codex 632 si Formula lui Dumnezeu, - Jose Rodriguez dos Santos a construit intriga romanului A saptea pecete in urma unei documentari minutioase asupra provocarilor capitale cu care se confrunta in ultimele decenii intreaga omenire: epuizarea rezervelor de hidrocarburi si productia energiei ieftine si ecologice.

Cred ca pentru un neinitiat nu exista o cale mai rapida de a intelege importanta unor decizii recente in politicile europene decat de a urmari cu fervoare intriga romanului A saptea pecete. Diario do Sul, Portugalia

Jose Rodrigues Dos Santos - A șaptea pecete.

Recenzii

Cartea “A saptea pecete” de Jose Rodrigues Dos Santos a apărut la editura Paralela 45 în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 416 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană